Rødt nivå fra 4. januar 2021:

Regjeringen har innført rødt nivå på alle skoler fra mandag 4. januar og de to neste ukene Det betyr at bare ca halvparten av elevene skal møte på skolen mens den andre halvparten skal ha digital undervisning etter den vedlagte planen.

Mandag 4. januar skal altså følgende klasser møte på skolen: 1TIP2, 1RM, 1ST1,2,3 og 4, 2akva/ff, 2ar/kjp, 2HOA og B, 3ST, 3PB, YSK, 3AR og Alternativ opplæring - B-base. De andre klassene skal være heime og delta i digital undervisning.

Tirsdag 5. januar skal følgende klasser være på skolen: 1NA1 og 2, 1TIP1, 1HO1 og 2, 1RM, 2akva/ff, 2ar/kjp, 2ST, 3ST, YSK, 3AR og Alternativ opplæring - B-base.

YSK-klassene følger ordinær plan med undervisning på skolen annenhver uke som før.

For resten av ukedagene - se den vedlagte planen eller "elever og ansatte" på Teams.