Fræna VGS > Nyheter > Viktig info om skolehelsetjenesten:

Viktig info om skolehelsetjenesten:

Helsesykepleierne ønsker å opprettholde noe av tilbudene de har ved helsestasjon for ungdom og skolehelsetjenesten i tiden fremover.
De vil ta kontakt med enkelte elever de har hatt oppfølging av for å høre hva som er ønskelig av oppfølging fremover. Fortrinnsvis skal all kontakt skje via telefon, men der de eller dere tenker det er behov for å møtes, kan dette også vurderes individuelt.

Helsesykepleierne ønsker fortsatt å forebygge uønsket graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner (SOI). Kondomer deles ikke lenger ut, men de oppfordrer dere til å bestille via gratiskondomer.no på nett. Der får dere tilsendt kondomer hjem.

Ta kontakt med skolehelsetjenesten dersom du ønsker testing av SOI.

Resepter på prevensjon kan skrives ut via telefonsamtale.

Ved behov for samtale ring helsesykepleier Belinda Renèe på 99 33 38 68.

Helsesykepleier Kirsti Aarseth Meland vil ta kontakt med de elevene hun har hatt oppfølging av, men skal omdisponeres til andre oppgaver rundt Corona-smittevern og blir ikke like tilgjengelig i tiden fremover.