Fræna VGS > Nyheter > Velkommen til hospitering!

Velkommen til hospitering!

Velkommen til hospitering ved Fræna vidaregående skole november 2017

I uke 46 og 47 er det hospitering. Nå har du valgt studieprogram og vi har fått lister over hvem vi får på besøk. Når du kommer til oss skal du møte opp på auditoriet. Hvis du ikke vet hvor dette er, møter du bare opp ved hovedinngangen der det står noen og viser deg hvor du skal gå.

På auditoriet vil du bli ønsket velkommen og fordelt på den studieretningen du skal følge. Informasjon om hvordan dagen blir vil du få på den enkelte studieretning.

Du vil få lunsj (bagett og drikke). På auditoriet vil du få en lapp som du skal levere i kantina. Vanligvis har vi lunsj fra 11.35 – 12.15, men dette kan være litt ulikt alt etter hvilket studieprogram du skal følge. Skal du på restaurant- og matfag så vil du få lunsj der.

Skoledagen starter klokka 8.10. For deg som skal på helse- og oppvekstfag (HO), restaurant- og matfag (RM), yrkes- og studiekompetanse (YSK/TAF) og studiespesialisering varer skoledagen til 13.55. For deg som skal på teknikk- og industriell produksjon (TIP), byggfag (BA) og naturbruk (NA) vil skoledagen vare til 14.45.

Skal du hospitere ved naturbruk må du ha varme klær og støvler slik at du kan være ute. Skal du hospitere ved restaurant- og matfag så må du ha lys T-skjorte og langt hår må være flettet eller oppsatt (eller ha med hårstrikk) og du må ha skli-sikre sko.

Bussruter finner du på fram.no. Hvis du ikke finner ut av det, tar du kontakt med rådgiveren din som tar kontakt med oss eller du kan kontakte oss direkte. Det går buss til Eide klokka 14.45, til Bud, Farstad og Molde klokka 13.55 og 14.45.

Kontaktpersoner:
Monica Renate Hoem, Monica.renate.Hoem@mrfylke.no, tlf. 47 333 904
Inger-Kristin Kristiansen, inger-kristin.kristiansen@mrfylke.no, tlf. 90129448
Hans Isachsen, hans.schroyen.isachsen@mrfylke.no, til 97983873

Velkommen til Fræna vidaregående skole!