Fræna VGS > Nyheter > Velkommen til Hospitering

Velkommen til Hospitering

Velkommen til hospitering på Fræna vidaregåande skole i november 2018

Velkommen til hospitering ved Fræna vidaregående skole november 2018

I uke 46 og 47 er det hospitering. Nå har du valgt studieprogram og vi har fått lister over hvem vi får på besøk. Når du kommer til oss skal du møte opp på auditoriet. Hvis du ikke vet hvor dette er, møter du bare opp ved hovedinngangen der det står noen og viser deg hvor du skal gå.

På auditoriet vil du bli ønsket velkommen og fordelt på den studieretningen du skal følge. Informasjon om hvordan dagen blir vil du få på den enkelte studieretning.

Du vil få lunsj (bagett og drikke). På auditoriet vil du få en lapp som du skal levere på kontoret da du skal ha lunsj. Skal du på restaurant- og matfag så vil du få lunsj der.

Skal du hospitere ved naturbruk, må du ha klær slik at du kan være ute.

Skal du hospitere på BA vil du få utdelt vernesko og arbeidsklær på skolen.

Skal du hospitere ved restaurant- og matfag, så må du ha lys T-skjorte, og langt hår må være flettet eller oppsatt (eller ha med hårstrikk) og du må ha skli-sikre sko.

Skoledagen starter klokka 8.10. og varer til 13.55.

Bussruter finner du på fram.no. Hvis du ikke finner ut av det, tar du kontakt med rådgiveren din som tar kontakt med oss eller du kan kontakte oss direkte. Det går buss til Eide klokka 14.55, til Bud, Farstad og Molde klokka 13.55 og 14.45.

Kontaktperson under hospitering:

Barbara Andersen  barbara.andersen@mrfylke.no   712 83 714

Forespørsel om endring av påmelding sendes til rådgiverkoordinator

Velkommen til Fræna vidaregående skole!