Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fræna VGS > Nyheter > Smittesituasjonen pr. 7.11.20:

Smittesituasjonen pr. 7.11.20:

VIKTIG!

-Det er påvist smitte av Covid 19 i regionen vår. Vi må derfor forberede oss på at tiltaksnivået kan bli rødt når som helst dersom smitten stiger ytterligere. 

-Husk å sjekke info på teams daglig for å holde deg informert om raske beslutninger. Ta alltid med PC og lærebøker med heim hver dag

-Det er kommuneoverlegen som bestemmer hvem som blir definert som nærkontakter og hvem som skal i karantene. Den enkelte (elev og ansatt) får beskjed direkte fra kommunens helseteam dersom noen skal i karantene.

-Det er også kommuneoverlegen som bestemmer om deler eller hele klasser skal i karantene.

Vi har ikke rødt nivå på smittevernstiltakene våre ennå, men følgende skjer dersom det blir innført rødt nivå på skolen: 

I tillegg til de generelle reglene om at sjuke personer skal være heime, ha god hoste- og håndhygiene og at skolen har forsterka renhold, er det spesielt ekstra kontaktreduserende tiltak på rødt nivå: 

-det skal være absolutt en meters avstand mellom elever/ansatte i alle situasjoner - både i klasserom og friminutter

-det absolutte meterskravet gjør at bare ca halvparten av dere kan være på skolen om gangen. Dere andre må ha digital fjernundervisning. Egen plan for dette kommer dersom det blir rødt nivå på skolen.

-dere skal ha fast plass i klasserommet

-dere må Ikke skape trengsel på veg inn og ut av undervisningslokalene, i garderober, på toaletter eller i kantina.

-foreldrekonferanser/elevsamtaler må erstattes med digitale møter