Fræna VGS > Nyheter > Informasjon om skolestart på Fræna vidaregående skole

Informasjon om skolestart på Fræna vidaregående skole

Mandag 20. august er skolestart. Vi på Fræna vgs gjør alt klar til å ta imot våre nye elever – men noe må dere gjøre selv. Litt informasjon om dette finner du her.

Etter du har takket JA til skoleplass via VIGO har du tilgang til flere nettsider:

PC ordning og Skolestartside

Når du har takket JA til skoleplass i VIGO har du mottatt en sms med informasjon om pålogging på skolestart-siden. ( Skolestart) . Her velger du hvilken pc-ordning du vil benytte deg av. Søknadsfrist er 01. september. Du må også registrere foresatte informasjon her. Dette er spesielt viktig informasjon til skolen. Når du ikke klarer å logge deg inn finner du hjelp her Brukerstøtte.

Bestilling av skolereisekort

Fra skoleåret 2018/2019 må alle elever som har krav på skoleskyss søke selv om skolereisekort i skyssportalen. Den ligger på nettsiden til Møre og Romsdal fylkeskommune på Samferdselsavdelinga sin side. Det er viktig at du søker om skysskort så snart du har fått tildelt skoleplass. Linken til innlogging finner du her Bestilling skoleskyss . Du trenger Min ID til innlogging.

Det er mulig å søke så snart så snart du har takket JA til skoleplass i VIGO.  Lurer du på om du har rett til skolereisekort? Sjekk på nettsiden  Samferdselsavdeling skoleskyss

Busskortet blir da sendt til skolen. I mellomtiden vil alle som har krav på skoleskyss får utdelt et midlertidig reisekort.

Hvor skal du møte første skoledagen? Denne informasjonen finner du her Oppmøtested første skoledag

Vi gleder oss til et nytt og spennende skoleår. Velkommen til oss!