Fræna VGS > Nyheter > Informasjon om skolestart på Fræna vgs 2020

Informasjon om skolestart på Fræna vgs 2020

Mandag 17. august er skolestart. Vi på Fræna vgs gjør alt klar til å ta imot både spente, nye elever, men også dere som allerede er kjent på skolen. Nedenfor finner du nyttig informasjon i forbindelse med skolestarten.

Svarfrister:

Frist for å svare på tilbud om plass og-/eller  ventelisteplass til 1.gangs inntak er 10. juli. Frist for å svare på tilbud om plass og-/eller ventelisteplass til 2. gangs inntak er 3. august.

Dersom du ikke svarer innen fristen, vil du miste tilbud om plass og-/eller ventelisteplass.

Etter du har takket JA til skoleplass via VIGO har du tilgang til flere nettsider.

Velkommen som elev hos oss, her har du mer informasjon til skolestart.

Ventelister
Etter at inntaket er ferdig 3. august, tar skolen over arbeidet med å tildele eventuelle restplasser. Dette foregår etter følgende regler:

1. Først tildeles ledige plasser til elever som står på fylkeskommunens venteliste.
  2. Deretter, når alle på fylkeskommunens venteliste har fått tilbud, tildeles plasser etter skolens lokale venteliste.

Hva er lokal venteliste?
Dette er en liste over søkere som har tatt kontakt med skolen etter at de har fått melding om at de ikke har fått plass hos oss, og som har bedt om å få stå på lokal venteliste. Dersom du ønsker å stå på lokal venteliste, bør du ringe skolen så snart som mulig etter 10. juli. Vi gir tilbud fra den lokale ventelisten til søkere i den rekkefølgen de har tatt kontakt med oss.

Vi gleder oss til et nytt og spennende skoleår. Velkommen til oss!

Arne Tjelle