Fræna VGS > Nyheter > Hospitering på Fræna VGS

Hospitering på Fræna VGS

I uke 45 og 46 er det hospitering for ungdomsskoleelever på Fræna VGS.

1

Vi vil gjerne ønske alle ungdomsskoleelever velkommen til hospitering på Fræna VGS i uke 45 og 46. Vi har mange utdanningsprogram som det er mulig å hospitere på og vi håper dere får en spennende tid hos oss.

HVA ER HOSPITERING?

Dette vil si at ungdomsskoleelever får mulighet til å delta i undervisningen på Fræna Videregående Skole. For eksempel kan man følge undervisningen til en klasse en hel dag, for å få en oversikt over skoledagen. Vi ønsker at elevene velger Fræna Videregående Skole, derfor er det viktig for oss at elevene vet hva som møter dem hos oss.

UTDANNINGSPROGRAM

For å finne hvilke utdanningsprogram vi har, trykk på lenken:

UTDANNINGSPROGRAM - FRÆNA VGS

PRAKTISK INFORMASJON

Det er en del informasjon det viktig å vite om før dere møter opp på hospitering. Her kommer følgende:

• Elevene får servert en enkel lunsj, det vil si at matpakke ikke er nødvendig
  • For studieprogrammene Naturbruk og Bygg og Anlegg må man kle seg for å være ute. Husk at dere skal prøve ut studieprogrammene med fokus på programfag
  • For Restaurant og Matfag må man ha håret i hestehale dersom man har langt hår. I tillegg er det viktig å ha sklisikre sko.

Informasjon om bussruter kommer.

Velkommen til oss!

1