Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fræna VGS > Nyheter > Er du permittert eller ledig? Nå kan du få gjort ferdig videregående opplæring

Er du permittert eller ledig? Nå kan du få gjort ferdig videregående opplæring

Har du gått i videregående opplæring og ikke fått vitnemål eller tatt fagbrev?  Har du ikke gått på videregående opplæring, men har lang arbeidspraksis? Dersom du er blant de som i tillegg er permittert eller arbeidsledig, tilbyr nå Møre og Romsdal fylkeskommune et opplæringstilbud som hjelper deg til å få vitnemålet/fagbrevet komplett.

Bilder fra Bygg- og anleggsteknikk

Tilbudet er rettet mot de som mangler fag for å bli ferdige med videregående opplæring.  Kanskje du sluttet før du var ferdig med skolen eller læretiden? Eller kanskje mangler du, eller strøk i ett eller flere fag eller ikke fikk tatt fagprøven?

Møre og Romsdal fylkeskommune ønsker at flest mulig skal få fullført videregående opplæring.  Nå har vi mulighet til å hjelpe flere med å komme i mål.

Fylkeskommunen har fått et tilskudd på 15 millioner kroner fra Stortinget som vi skal bruke til å gi tilbud til ledige og permitterte i forbindelse med pandemien.

Det vil bli satt i gang ulike tiltak utfra behovene til de som er interessert.

Tilbudet er gratis! For å melde interesse, må du klikke på linken nedenfor og fylle ut skjemaet

https://mrfylke.no/nyheiter/er-du-permittert-eller-ledig-no-kan-du-faa-gjort-ferdig-vidaregaaande-opplaering

Etter at fristen er ute, vil det ta en stund før vi har mer informasjon om kursene. Vi kommer tilbake til hver enkelt i løpet av november/desember for å gi tilbakemelding på hvilke tilbud vi i første omgang vil sette i gang.

Frist for å sende inn skjemaet er 30. oktober.