Fræna VGS > Nyheter > Aktiviteter siste skoleuke

Aktiviteter siste skoleuke

Den siste skoleuken blir annerledes og spennende med mange forskjellige aktiviteter.

For de elevene som ikke kommer opp til muntlig eksamen, har vi lagt opp til en annerledes og spennende skoleuke. På mandag får vi besøk av alle 9. klassingene fra Fræna usk. Her skal vi informere om ulike utdanningstilbud, men også ha fysiske aktiviteter i idrettshallen, ha spennende gjøremål i realfaga og spise lunsj hos Restaurant- og matfag-klassen på Toppen kafe.

Tirsdag arrangerer elevrådet fotballturnering. Vi skal spille sjuer-fotball, så hvert lag trenger minimum sju spillere. Klasser kan stille med ett eller to lag. Topping av lag er ikke tillat. For påmelding send melding til Thea Løvaas Tennøy på Facebook eller til nummer 95999678 før mandag 18. juni klokken 15.00. Det vil bli kåring av beste kostyme, beste heiagjeng, cupens FairPlay spiller og FairPlay lag. Har dere ikke nok spillere i klassen til å delta, er det mulig å samarbeide med en annen klasse.

Onsdag skal vi har ryddeaksjon lang stranda fra skolen og vestover. Hver elev får en plastsekk og hansker. Basisgruppene blir fordelt til ulike roder langs stranda. Alt avfall kan samles inn – både plast og anna skrot fordi alt blir behandla som restavfall. Sekkene tas med opp til riksveien der RIR plukker dem opp.

Torsdag arrangerer vi ulike elevkurs som elevene kan melde seg på etter først-til-mølla-prinsippet. Påmelding skjer ved å skrive seg på deltakerlister som blir hengt opp i vestibylen mandagsmorgen den 18.juni. Noen kurs er heldags og noen er halvdags. Alle elever må enten melde seg på ett halvdags eller to halvdagskurs (ett før lunsj og ett etter lunsj).

Fredag er siste skoledag. Da samles klassen med kontaktlærer og karakterutskriftene deles ut.

God sommer!