Fræna VGS > Nyheter

Reisebrev frå lærarutveksling med College i La Canourgue, med utdanning innan akvakultur.

I samband med utveksling gjennom MING-prosjektet reiste Stian Teistklubb (lærar på naturbruk) og Hege Skarvøy (avdelingsleiar for Restaurant og matfag og Naturbruk) til  La Conourgue, på lærarutveksling i perioden 17 – 21 november 2014.

Møte med Merkel

Elever fra Fræna videregående skole fikk spise kirsebær med de store da de deltok i feiringa av Berlin-murens fall 9.november.  Gjennom Aktive Fredsreiser ble de invitert til å delta i 25-årsjubileet som var en storstilt markering over hele byen.

HO VG1 har drevet opplæring i førstehjelp

Vg 1 Helse og oppvekstfag ved Fræna videregående skole har de siste ukene hatt undervisning i førstehjelp.

Vellykket "Åpen dag" ved Fræna vgs

Lørdag 27.september gjennomførte skolen Åpen Dag for 10.klassinger

Ocean Talent Camp

22.september ble Ocean Talent Camp arrangert i Ålesund

Restaurant- og matfag: "krabbedag" og slakting av haner

I begynnelsen av september sto praksisnært arbeid på timeplanen

Streik NB: Oppdatert 20.08 med timeplaner ved event. streik

Fræna vgs har fått varsel om streik for godt over halvparten av lærarane frå torsdag 21. august. Når streiken er avblåst, starter all undervisning påfølgende skoledag.

Informasjon fra Lånekassen 2014

Husk å søke om utstyrsstipend! Alle elever med ungdomsrett får utstyrsstipend fra Lånekassen.

Velkommen til nytt skoleår

Oppmøte første skoledag mandag 18. august kl. 08.10 – 11.30. Les mer om oppstarten her.

Ny artikkel

Skoleeier har ansvaret for å holde elever i videregående opplæring med nødvendige trykte og digitale læremiddel.