Fræna VGS > Nyheter

1ST1 i Spania

1st1 (internasjonal) på utveksling til Sevilla i Spania med støtte fra Erasmus+. Mottaker skolen har lagt ut noen bilder på Twitter:

På vei hjem fra Spania

I dag var siste dag med praksis for hjemreise for elevene.

Søkertall til nytt skoleår

Naturbruk er det mest populære utdanningsprogrammet når vi ser på søkertalla til neste skoleår.

Elever i Spania

To elevar frå vg1 restaurant og matfag og to frå vg 2 kokk og servitør er i Ayamonte, Spania.

Volleyballturnering

Fredag før vinterferien var det volleyballturnering på Fræna VGS.

Flyktningetenesta på besøk i 1ST Internasjonal

Tysdag 7.februar hadde elevane i 1 ST Internasjonal besøk frå Flyktningetjenesten  i Fræna. Skulen har i mange år hatt internasjonal aktivitet for å skape forståing og toleranse.  Prosjektet denne gongen dreier seg om flyktningar og integrering.

Helsestasjon for ungdom i Fræna

Ta deg en tur innom den rykende ferske siden til helsestasjon for ungdom i Fræna. Liker du siden, så vil du motta oppdaterte nyheter angående ungdomshelse.

Ny brygge for Naturbruk

Det skal bygges helt ny undervisningsbrygge på Harøysundet.

Ny busstid fra Bud

Ny avgangstid er 07.30.

Justering av rutetilbodet i ytre Fræna

Som følge av innspela som har kome den siste tida, har rutetilbodet til Vikan blitt utvida frå det opphavlege ruteheftet.