Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fræna VGS > Nyheter

Privatisteksamen våren 2008

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er fra og med våren 2008 bare nettbasert. Oppmelding i perioden 1. - 15. januar 2008.

Les meir

"Ledige stillinger"

Under punktet "Om skolen" i venstremenyen ligger undermenyen "Ledige stillinger". Dette menypunktet vil være synlig når skolen har ledige stillinger. Nå er det synlig...

Les meir

Kjemiolympiaden 2007/2008

Diplom tildelt Ingrid Dyrhaug

Les meir

Kjemiprosessfaget er endelig kommet til Fræna!!

I Møre og Romsdal er prosessindustrien i stor vekst. På den nye kjemiprosesslinja ved Fræna vgs er det lagt opp til en tett dialog med industrien lokalt.

Les meir

Tradisjonen tro, arrangerer elevene ved Fræna v.g. skole julefrokost i år også

Denne går av stabelen nest siste skoledag i Frænahallen, hvor vi pynter, rigger opp storscene og dekker opp langbord til alle skolens elever og lærere (ca. 500 personer).

Les meir

Juletentamen i norsk.

De nye eksempeloppgavene i Kunnskapsløftet testes ut.

Les meir

Terminplaner for 2. termin

Første utkast for 2. termin som starter 21. januar er nå lastet opp. Erfaringsmessig vil det naturlig nok bli foretatt justeringer i planene. Planene ligger under lenka "Aktiviteter" i venstremenyen.

Les meir

Fræna vgs er fokusskole for minoritetsspråklige

Fræna vidaregåande skole er som den eneste videregående skolen i fylket, fokusskole for minoritetsspråklige. Det innebærer at vi skal bygge opp kompetanse innenfor dette området og dele den med omgivelsene.

Les meir

"Greenmuseum" - et internasjonalt prosjekt

"Virtual Museum of the Environment in Europe" er et prosjekt som VG1 ved Fræna vgs deltar i sammen med skoler fra Bonn, Gerona, Bialystok og Strasboourg. Høstens tema er skog, og 1.klassinger har vært på ekskursjon...

Les meir

Den nye ungdomsportalen for Møre og Romsdal fylke, www.ungweb.no, lansert

Portalen ble lansert på ungdommens fylkesting onsdag 14.november. Direktelenke også i toppmenyen på denne siden (se over).

Les meir