Fræna VGS > Nyheter

Barnehage på besøk hos Restaurant- og matfag og Helse- og sosialfag

Onsdag 14. november inviterte klassene Haugtussa barnehage til selskap under mottoet ”Sunt kosthold” der de ville fokusere på et næringsrikt og spennende kosthold uten sukker og andre tilsettingsstoffer.

Sett foten ned - aksjon

I forbindelse med den internasjonale aksjonsuka mot narkotika ble det arrangert ”sett foten ned”- aksjon i vestibylen torsdag i uke 43.

Ungdom og rus

Mange undersøkelser viser en alarmerende utvikling i ungdoms rusvaner.
Fræna vgs starter nå et mer målrettet arbeid for å støtte foreldrene i å begrense den kunstige rusens stadig sterkere plass i ungdomsmiljøer.

Ukrainaaksjonen

Fræna vgs gjennomfører for tredje året et "alternativt OD" der elevene arbeider en dag, - i år onsdag 24. oktober,- for å skaffe penger til en skole i Skole, Ukraina.

Ressurssenteret ved skolen

Ressurssenteret ved skolen driver en allsidig virksomhet, bl.a. realkompetansevurdering og flere ulike kurs.

Skolevalgdebatt

Skolevalgdebatten ved Fræna vgs tirsdag 28/8 ble i stor grad preget av at det er et lokalvalg vi står foran og at partirepresentantene fokuserte på aktuelle "ungdoms"-saker.

Pangstart for leseaksjonen!

Elevane stormar til biblioteket for å låne bøker.

Stipend til utstyr for elever i Vg2 fra Lånekassen

Fra høsten 2007 får alle i Vg2 et utstyrsstipend. Det spiller ingen rolle hva foreldrene tjener. Alle som ønsker stipendet må søke Lånekassen.

Les meir

Tips og anbefalinger rundt bærbare PC'er for elever i videregående skole (Fra M&R fylke)

Vi har merket oss et visst informasjonsbehov rundt ordningen med bærbare PC'er i den videregående skolen, og vil her komme med noen råd rundt service- og supportavtaler på disse pc'ene.

Om PC på vg1 og læremiddel på vg2

Det har kommet mange spørsmål om ordninga. Her finner du lenker til fylkets informasjon vedr. PC-stipend og læremiddelstipend.