Fræna VGS > Nyheter

Ressurssenteret ved skolen

Ressurssenteret ved skolen driver en allsidig virksomhet, bl.a. realkompetansevurdering og flere ulike kurs.

Skolevalgdebatt

Skolevalgdebatten ved Fræna vgs tirsdag 28/8 ble i stor grad preget av at det er et lokalvalg vi står foran og at partirepresentantene fokuserte på aktuelle "ungdoms"-saker.

Pangstart for leseaksjonen!

Elevane stormar til biblioteket for å låne bøker.

Stipend til utstyr for elever i Vg2 fra Lånekassen

Fra høsten 2007 får alle i Vg2 et utstyrsstipend. Det spiller ingen rolle hva foreldrene tjener. Alle som ønsker stipendet må søke Lånekassen.

Les meir

Tips og anbefalinger rundt bærbare PC'er for elever i videregående skole (Fra M&R fylke)

Vi har merket oss et visst informasjonsbehov rundt ordningen med bærbare PC'er i den videregående skolen, og vil her komme med noen råd rundt service- og supportavtaler på disse pc'ene.

Om PC på vg1 og læremiddel på vg2

Det har kommet mange spørsmål om ordninga. Her finner du lenker til fylkets informasjon vedr. PC-stipend og læremiddelstipend.

Les meir

Til alle elevane: VELKOMMEN TIL EIT NYTT SKOLEÅR.

Skolen startar opp mandag den 20. august kl. 08.15. Elevane møter slik:

Til elevar inntatt på Vg1 Studiespesialiserande utdanningsprogram 2007/2008

Val av matematikkurset Vg1P eller Vg1T. Begge 5 veketimar. Matematikkfaget har to læreplanar på Vg1 (1.klasse) som begge gjev generell studiekompetanse.

Les meir

Før skolestart 2007-2008. Informasjon til nytte. Oppdatert 07.08.07.

Her finner du informasjon som kan være nyttig å kjenne til før skolestart høsten 2007. Gjelder elever og lærere, men også foreldre og andre involverte. Skolestart lærere: onsdag 15. august kl. 09.00. Elever: mandag 20. august kl. 08.15.