Fræna VGS > Nyheter

Kjemiolympiaden 2007/2008

Diplom tildelt Ingrid Dyrhaug

Kjemiprosessfaget er endelig kommet til Fræna!!

I Møre og Romsdal er prosessindustrien i stor vekst. På den nye kjemiprosesslinja ved Fræna vgs er det lagt opp til en tett dialog med industrien lokalt.

Tradisjonen tro, arrangerer elevene ved Fræna v.g. skole julefrokost i år også

Denne går av stabelen nest siste skoledag i Frænahallen, hvor vi pynter, rigger opp storscene og dekker opp langbord til alle skolens elever og lærere (ca. 500 personer).

Juletentamen i norsk.

De nye eksempeloppgavene i Kunnskapsløftet testes ut.

Terminplaner for 2. termin

Første utkast for 2. termin som starter 21. januar er nå lastet opp. Erfaringsmessig vil det naturlig nok bli foretatt justeringer i planene. Planene ligger under lenka "Aktiviteter" i venstremenyen.

Fræna vgs er fokusskole for minoritetsspråklige

Fræna vidaregåande skole er som den eneste videregående skolen i fylket, fokusskole for minoritetsspråklige. Det innebærer at vi skal bygge opp kompetanse innenfor dette området og dele den med omgivelsene.

"Greenmuseum" - et internasjonalt prosjekt

"Virtual Museum of the Environment in Europe" er et prosjekt som VG1 ved Fræna vgs deltar i sammen med skoler fra Bonn, Gerona, Bialystok og Strasboourg. Høstens tema er skog, og 1.klassinger har vært på ekskursjon...

Den nye ungdomsportalen for Møre og Romsdal fylke, www.ungweb.no, lansert

Portalen ble lansert på ungdommens fylkesting onsdag 14.november. Direktelenke også i toppmenyen på denne siden (se over).

Barnehage på besøk hos Restaurant- og matfag og Helse- og sosialfag

Onsdag 14. november inviterte klassene Haugtussa barnehage til selskap under mottoet ”Sunt kosthold” der de ville fokusere på et næringsrikt og spennende kosthold uten sukker og andre tilsettingsstoffer.

Sett foten ned - aksjon

I forbindelse med den internasjonale aksjonsuka mot narkotika ble det arrangert ”sett foten ned”- aksjon i vestibylen torsdag i uke 43.