Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fræna VGS > Nyheter

Årets volleyballturnering ferdigspilt

Finalen i skolens årlige volleyballturnering gikk av stabelen torsdag 7. februar. Vi gratulerer 3AP/TF som vinnere:-)

Les meir

Fylkesmesterskapet i håndball

Onsdag 30. januar deltok noen av skolens elever på turneringa i Kristiansund...

Les meir

Ungdomsskoleelever på besøk

Torsdag 24. januar hadde Fræna vgs besøk av 10.klassinger fra Eide og Molde. De hospiterte ved ulike utdanningsprogram etter egne ønsker.

Les meir

Stavkirke på skolen!

Fræna vgs har æren å være første vert for Nasjonalmuseets utstilling "Arv i tre". Ei "gjør-det-selv"-stavkirke som gir innblikk i gammel byggeskikk og som skal turnere landet i 4 år framover.

Les meir

Litjevatnet en vinterdag i januar

2 ST 1/2 har vært på isen - Litjevatnet - den andre uka i januar. Elevene tok med seg deig og laga pinnebrød. De grillet pølse, drakk kakao, spilte bandy.

Les meir

Helsefag for voksne, helsesekretær (vg3), studiekompetanse for de med fagbrev, akvakultur og fiske/fangst

Fræna vgs har fått midler til å sette i gang helsefag for voksne. I tillegg tilbyr vi nå (igjen) helsesekretær i 3. klasse. I tillegg til påbygging til generell studiekompetanse for de med to år yrkesfag (vg 3), tilbys også generell studiekompetanse til de med yrkeskompetanse ("20-timers kurs")

Les meir

"Griseri" på Biologi-laben

Biologi-elever dissekerte fredag 18. januar hjerte og lunge fra gris. Elevene lærer om oppbygging og funksjon til sentrale organsystemer i kroppen,...

Les meir

Vellykket og hyggelig "Julefrokost" for 500

Siden 1989 har elevene arrangert "Julefrokost" (les: julelunsj) for alle ved skolen. I år gikk arrangementet av stabelen onsdag 19. desember. Med Restaurant- og matfag vg1 sin innsats, ble maten i år som et julebord...

Les meir

Privatisteksamen våren 2008

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er fra og med våren 2008 bare nettbasert. Oppmelding i perioden 1. - 15. januar 2008.

Les meir

"Ledige stillinger"

Under punktet "Om skolen" i venstremenyen ligger undermenyen "Ledige stillinger". Dette menypunktet vil være synlig når skolen har ledige stillinger. Nå er det synlig...

Les meir