Fræna VGS > Nyheter

Den nye eksamensformen i 2. klasse, yrkesfag

De siste ukene har den nye eksamensformen for yrkesfag, "tverrfaglig praktisk eksamen", blitt gjennomført for første gang. Alle vg2 elever på byggfag, kjemiprosessfag, arbeidsmaskiner, barne- og ungdomsarbeider, helsearbeider og helseservice er nå ferdig med eksamenen.

OECD forskning om skole: Fræna vgs elev i sentral rolle

OECD har et internasjonalt forskningsprosjekt på gang om bruken av digitale læringsressurser (DLR). Utdanningsdirektoratet har valgt ut tre ulike DLR-er, og Annika Fure, 1ST2, var den eneste norske elevinformanten når det gjaldt de utvalgte læringsressursene på portalen "Lokus".

Fått sommerjobb og trenger skattekort?

Her får du noen viktige opplysninger fra skatteetaten om blant annet enkel bestilling av frikort.

3BIO på besøk i bigård

Onsdag 4. juni var elever og lærer på spennende tur.

Lærebøker skoleåret 2008-2009

Det har vært en del uklarheter om kjøp, utlån eller stipend når det gjelder lærebøkene til neste år. Her er svaret...

Elementhytte til Tustna

1BA (byggfag vg1) tok på seg å bygge ei elementhytte på ca 25m2. Siden den skulle stå på Tustna, var det enklest å bygge den i elementer i skolens nye hall.

BFH sparebank med 125 års jubileum

Lørdag 24. mai markerte BFH sparebank sine 125 år. Elevene og lærerne ved restaurant-og matfag sto for maten: Grillmat til 486 mennesker i Elnesvågen sentrum!

Aktivitetstur til Bjørnsund

Elevene i naturbruk vg1 og programfaget idrett (studiespesialisering) var på Bjørnsundtur i mai.

Restaurant- og matfag i full jobb i pinsen

Fredag 9. og søndag 11. mai (2. pinsedag), hadde lærere og elever ved Restaurant- og matfag fulle arbeidsdager og vel så det.

Lærere på studietur til Belfast og Dublin.

11 lærere dro i månedsskiftet april/mai på en ukes studietur til Belfast i Nord-Irland og Dublin i Irland.