Fræna VGS > Nyheter

Tekniske og allmenne fag (TAF) og byggfag (BA) i Frankrike

Uke 5 og 6, fra 26/1 til 6/2, gikk turen til Frankrike for lærere og elever. 14 dager i Frankrike er både spennende og lærerikt. Les de daglige reisebrevene fra turen!

Åpen skole

Torsdag den 22. januar arrangerer Fræna vgs åpen skole fra kl.18.00 – 21.00. Alle avdelinger vil være åpne for publikum.

Latviabesøk

2ST1/2 - "internasjonal klasse" - samarbeider med ei klasse i Latvia dette skoleåret. I uke 49 gjennomførte de første del av prosjektet

Les meir

I faget prosjekt til fordyping skal VG1 elevene på helse- og sosialfag få en innføring i ulike yrker.

Den 8/12 var det barne- og ungdomsarbeider som sto på programmet der 1HS1 og 1HS2 arrangerte barneselskap for 30 barnehagebarn.

Eksamen for privatistar våren 2009

I perioden 1. – 15. januar vert det opna for oppmelding for privatistar i ulike fag i vidaregåande skole og teknisk fagskole. Teoriprøver for lærlingar og praksiskandidatar må og oppmeldast i same perioden. Oppmeldinga skjer no berre på internett.

Les meir

Fellesplan for Yrkesfaga (YF) og Studieforberedende utdanningsprogram (ST)

Planen for 2. termin skoleåret 2008-2009 er nå tilgjengelig for alle. Planen gir informasjon om bl.a. større prøver og prosjekt.

Julefrokost

Også i år arrangerer elevene ved Fræna v.g. skole julefrokost nest siste skoledag (torsdag 18/12). En tradisjon som startet i 1989!

Les meir

"Avbestill trafikkulykken", en kampanje som ruller i Møre og Romsdal samt trøndelagsfylkene.

Kampanjen startet onsdag 22/10 og skal besøke samtlige videregående skoler i fylket fram til februar. Onsdag 26/11 kom utstillingen til vår skole.

Les meir

"Peace People International": Oppstart av internasjonalt nettverk mellom elever i vgs.

VG1 internasjonal klasse hadde workshop hele dagen mandag 24.11. med tema "Hvordan skape fred og forsoning i verden?" De hadde besøk av Gerry Miller fra Fredssentret i Belfast (Fredheim) som driver organisasjonen Peace People International.

Fræna vgs sitt Ukrainaprosjekt

Et samarbeidsprosjekt mellom Fræna vidaregåande skole og en skole i Ukraina.