Fræna VGS > Nyheter

Samarbeid med kommunene

14. august 2017 starter skolen opp med ekstraklasse for voksne min.spr. elever som vil ta helsefagarbeiderutdanning.

Samarbeid med næringslivet

Skolen har nå inngått en 10-årig avtale med Pure Farming AS om å søke Fiskeridirektoratet om en undervisningskonsesjon for postsmolt.

Reiseliv og Språk 1 på tur

Fredag 5. mai var reiseliv 1 klassen på en guida rundtur i Romsdalen og på Nordmøre.

1ST1 tilbake fra Sevilla

Det nærmer seg slutten på oppholdet til 1ST internasjonal klasse i Sevilla.

1ST1 i Spania

1st1 (internasjonal) på utveksling til Sevilla i Spania med støtte fra Erasmus+. Mottaker skolen har lagt ut noen bilder på Twitter:

På vei hjem fra Spania

I dag var siste dag med praksis for hjemreise for elevene.

Søkertall til nytt skoleår

Naturbruk er det mest populære utdanningsprogrammet når vi ser på søkertalla til neste skoleår.

Elever i Spania

To elevar frå vg1 restaurant og matfag og to frå vg 2 kokk og servitør er i Ayamonte, Spania.

Volleyballturnering

Fredag før vinterferien var det volleyballturnering på Fræna VGS.

Flyktningetenesta på besøk i 1ST Internasjonal

Tysdag 7.februar hadde elevane i 1 ST Internasjonal besøk frå Flyktningetjenesten  i Fræna. Skulen har i mange år hatt internasjonal aktivitet for å skape forståing og toleranse.  Prosjektet denne gongen dreier seg om flyktningar og integrering.