Fræna VGS > Nyheter

Elever i Spania

To elevar frå vg1 restaurant og matfag og to frå vg 2 kokk og servitør er i Ayamonte, Spania.

Volleyballturnering

Fredag før vinterferien var det volleyballturnering på Fræna VGS.

Flyktningetenesta på besøk i 1ST Internasjonal

Tysdag 7.februar hadde elevane i 1 ST Internasjonal besøk frå Flyktningetjenesten  i Fræna. Skulen har i mange år hatt internasjonal aktivitet for å skape forståing og toleranse.  Prosjektet denne gongen dreier seg om flyktningar og integrering.

Helsestasjon for ungdom i Fræna

Ta deg en tur innom den rykende ferske siden til helsestasjon for ungdom i Fræna. Liker du siden, så vil du motta oppdaterte nyheter angående ungdomshelse.

Ny brygge for Naturbruk

Det skal bygges helt ny undervisningsbrygge på Harøysundet.

Ny busstid fra Bud

Ny avgangstid er 07.30.

Justering av rutetilbodet i ytre Fræna

Som følge av innspela som har kome den siste tida, har rutetilbodet til Vikan blitt utvida frå det opphavlege ruteheftet.

Tilbodskatalog for vidaregåande opplæring

Onsdag 4. januar opna det for søking til videregående opplæring på vigo.no. Vil du vite meir kan du gå inn på nettstaden mrfylke.no og sjekke ut alle tilboda for skoleåret 2017/2018.

Lærere med animasjonsfilm!

To lærere fra Fræna VGS har vært i Kypros på samling om faglig påfyll i IKT.

Byggfag i praksis

Bygg og anleggsfag er ute i praksis.