Fræna VGS > Nyheter

Sommerstengt kontor

Kontoret på Fræna vgs er stengt i ukene 28, 29, 30 og 31.

Vi vil sjekke likevel e-posten i denne perioden, og telefonen blir kobla over til kontorleders mobiltelefon i disse ukene.

Noen smarte råd til skolestart

Her kommer informasjon og tips til ting du bør tenke på eller ha oversikt over ved skolestart:

Informasjon om skolestart på Fræna vgs 2019

Mandag 19. august er skolestart. Vi på Fræna vgs gjør alt klar til å ta imot våre nye elever – men noe må dere gjøre selv. Litt informasjon om dette finner du her.

YSK elever på utplassering i Tyskland

1YSK og 2YSK har denne uken vært i Tyskland for å oppleve nye ting.

Fræna-elever er fylkesmestere i norgesmesterskapet for yrkesfag

Fræna-elever er fylkesmestere i norgesmesterskapet for yrkesfag, nå har de kvalifisert seg til finalen for Skole-NM i april.

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. Resultata vil brukast i utviklingsarbeid mellom lærar og undervisningsgrupper, og mellom lærar og avdelingsleiar. Rambøll Management Consulting hjelper fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.

Velkommen til Hospitering

Velkommen til hospitering på Fræna vidaregåande skole i november 2018

Installering av Ordnett Pluss

Elever som vil ha tilgang til Ordnett Pluss installert på sin PC/Mac må installere årets versjon.

Invitasjon til åpen dag 2018

Fræna vidaregåande skole inviterer med dette til åpen skole lørdag 29.09.2018 mellom kl. 10.00 og 14.00.

Hypernet (skolearena) og foresattepålogging

Alle skolene i Møre og Romsdal er åpne for foresattepålogging i Skolearena. Foresatte får egen pålogging slik at de får tilgang til underveisvurderinger i fag, fravær og merknader til barna sine.