Fræna VGS > Nyheter

Glade franskelevar

Franskklassen 1. år på studiespesialisering har vore med på ein landsomfattande konkurranse og vunne 3.-premie. Det er Det franske kultursenter i Oslo som arrangerer konkurransen. Premieutdelinga skal vere i Belgias ambassade 25. mars.

4. mars var søknadstallene til de videregående skolene klare

Generelt fortsetter trenden med at mange søker yrkesfaglige utdanningsprogram. For Fræna vgs sin del betyr det at mange ungdomsskoleelever søker på utdanningsprogrammene Teknikk og industriell produksjon (TP) og Helse- og sosialfag (HS)

Skolens beste volleyballag!

Finalen i den årlige volleyballturneringa ble spilt 4. mars mellom 4TAF (tekniske og allmenne fag) og 1ST3/4 (vg1 studiespesialisering). Vinnerlaget ble historisk:-)

Comenius Green Museum

Fræna Videregåande har i over 3 år vært med i prosjektet Virtual Museum of the Environment in Europe. Vi samarbeider med skoler i Strasbourg (Frankrike), Bonn (Tyskland) og Bialystok (Polen).

Fræna ungdomsskole med gründercamp

Ei gruppe fra ungdomsskolen har hatt fokus på Fræna vgs og utdanningsprogrammet for studiespesialisering.

Les meir

Har du ekstrajobb og trenger skattekort?

Nyttig informasjon fra skatteetaten til de som har jobb ved siden av skolegangen. Alle må jo levere skattekort...

Les meir

Læreplasser helsefagarbeider og barne- og ungdomsarbeider

Sunnmøre kommunale opplæringskontor søker etter HS VG2 elever som trenger læreplass i helsearbeiderfaget og barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Les meir

Restaurant- og matfag på besøk på skoleskipet M/S Gann og Quality Alexandra Hotell

Onsdag 4. februar kl 07 dro hele gjengen på 1 RM til Molde. Det var mange som var trøtte, men det kom seg etter hvert.

Les meir

Bli helsefagarbeider – vinn konsert. Helsedirektoratet sin kampanje for helsearbeiderfaget.

Rapperne Erik og Kriss er frontfigurer i Helsedirektoratets nye kampanje for helsearbeiderfaget. Nå kan du vinne en konsert med Erik og Kriss på din skole!

Les meir

Reiseliv og språk (studiespesialisering) på ekskursjon til Sharm el Sheik, Egypt

Også dette skoleåret gikk turen til Egypt for elever som har valgt reiseliv og språk som programfag på studiespesialiserende utdanningsprogram. Reisebrevene fra uke 6 (31/1 - 7/2) tyder på at de hadde det bra!