Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Fræna VGS > Nyheter

Skolestart nærmer seg...

Skolen ønsker alle velkommen til et nytt skoleår som forhåpentligvis vil gi et godt utbytte for gamle og nye elever og lærere. Spesielt ønsker vi nye elever og lærere velkommen.

Les meir

Skoleåret 2009-2010: "Skoleruta"

Skoleåret 2009-2010 starter onsdag 19. august for elevene. Her finner du ferie- og fridager i skoleåret.

Les meir

PC-ordning for Vg1-elevar skoleåret 2009/2010

Komande skoleår vil du som Vg1-elev kunne velje om du vil ha ein berbar PC som fylket kjøper inn til deg eller få eit tilskott for å kjøpe/bruke eigen PC.

Les meir

Jentebølgen gikk av stabelen 10. juni...

... og jenter fra 17 år til pensjonsalder fra Fræna vgs var med i løpet. Det mest imponerende: Nærmere 100% av de kvinnelig ansatte var med, og klasse 1ST1 ble kåra til beste vgs-klasse i løpet :-)

Les meir

TAPAS i skoletiden

Torsdag 4. juni brukte spansk klassen på VG2 studiespesialisering en dobbeltime til å lage tapas. De fikk låne skolekjøkkenet på ungdomsskolen, og elevene hadde selv funnet oppskrifter og handlet inn ingredienser til matlaging.

Les meir

Restaurant- og matfag VG1 hadde reåpning av tidligere Toppen Kafe i slutten av mai.

"Toppen Kafe" var tidligere et samlingspunkt i Elnesvågen. Første "re"åpningsdag var veldig spennende: kommer det kunder?

Les meir

Lærebøker, lærebøker, lærebøker...

Neste skoleår, 2009-2010, skal utlån av lærebøker også gjelde alle elever som begynner i VG1. Utlånet skjer fra skolen ved skolestart. Elevene på VG2, VG3 og PB (påbygning studiespesialisering) låner bøker inneværende skoleår, og FVGS har nå et effektivt - mener vi - opplegg for innlevering av lånte bøker.

Les meir

Damene ved Fræna vgs deltar i Jentebølgen 10. juni.

33 spreke damer ved Fræna vgs har meldt seg på Jentebølgen i Molde 10. juni. Dette er kvinnelige ansatte i alle funksjoner ved skolen.

Les meir

I den belgiske ambassadørs residens

Så har førsteklassingane i fransk vore i residensen til den belgiske ambassadør til Norge og teke imot tredjepremie i franskkonkurransen. Ei fin oppleving for ein gjeng syttenåringar.

Les meir

Studietur til Tunisia for 1ST1

Lørdag 7.mars reiste 19 forventningsfulle elever og to lærere til Tunisia på studietur. Målet med reisen var å få innblikk i tunisisk historie og kultur.

Les meir