Fræna VGS > Nyheter

Læreplasser helsefagarbeider og barne- og ungdomsarbeider

Sunnmøre kommunale opplæringskontor søker etter HS VG2 elever som trenger læreplass i helsearbeiderfaget og barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Les meir

Restaurant- og matfag på besøk på skoleskipet M/S Gann og Quality Alexandra Hotell

Onsdag 4. februar kl 07 dro hele gjengen på 1 RM til Molde. Det var mange som var trøtte, men det kom seg etter hvert.

Les meir

Bli helsefagarbeider – vinn konsert. Helsedirektoratet sin kampanje for helsearbeiderfaget.

Rapperne Erik og Kriss er frontfigurer i Helsedirektoratets nye kampanje for helsearbeiderfaget. Nå kan du vinne en konsert med Erik og Kriss på din skole!

Les meir

Reiseliv og språk (studiespesialisering) på ekskursjon til Sharm el Sheik, Egypt

Også dette skoleåret gikk turen til Egypt for elever som har valgt reiseliv og språk som programfag på studiespesialiserende utdanningsprogram. Reisebrevene fra uke 6 (31/1 - 7/2) tyder på at de hadde det bra!

Tekniske og allmenne fag (TAF) og byggfag (BA) i Frankrike

Uke 5 og 6, fra 26/1 til 6/2, gikk turen til Frankrike for lærere og elever. 14 dager i Frankrike er både spennende og lærerikt. Les de daglige reisebrevene fra turen!

Åpen skole

Torsdag den 22. januar arrangerer Fræna vgs åpen skole fra kl.18.00 – 21.00. Alle avdelinger vil være åpne for publikum.

Latviabesøk

2ST1/2 - "internasjonal klasse" - samarbeider med ei klasse i Latvia dette skoleåret. I uke 49 gjennomførte de første del av prosjektet

Les meir

I faget prosjekt til fordyping skal VG1 elevene på helse- og sosialfag få en innføring i ulike yrker.

Den 8/12 var det barne- og ungdomsarbeider som sto på programmet der 1HS1 og 1HS2 arrangerte barneselskap for 30 barnehagebarn.

Eksamen for privatistar våren 2009

I perioden 1. – 15. januar vert det opna for oppmelding for privatistar i ulike fag i vidaregåande skole og teknisk fagskole. Teoriprøver for lærlingar og praksiskandidatar må og oppmeldast i same perioden. Oppmeldinga skjer no berre på internett.

Les meir

Fellesplan for Yrkesfaga (YF) og Studieforberedende utdanningsprogram (ST)

Planen for 2. termin skoleåret 2008-2009 er nå tilgjengelig for alle. Planen gir informasjon om bl.a. større prøver og prosjekt.