Fræna VGS > Nyheter

Seier i fylkesfinalen i volleyball

Tirsdag 19. november ble det arrangert fylkesfinale i volleyball i Fagerlihallen. Fra Fræna vgs deltok både et jentelag og et guttelag

VG3, ST, internasjonal klasse på tur til Nord-Irland høsten 2013

I uke 44 dro 18 elever og to lærere fra VG3 studiespesialisering med internasjonalisering fra Fræna videregående skole på studietur til Nord-Irland.

I en uke har Oda, Annikken, Øystein og Fredrik vært på reise i Ukraina.

Hvert  år reiser elever og lærere for å se til våre 4 hjelpeprosjekt i Ukraina.

Fantastisk klippfiskaften

Fredag 18.oktober arrangerte Fræna Næringsforum sammen med Klippfiskakademiet klippfiskaften på Toppen. Elever fra restaurant- og matfag sto for mat og servering

Spennende tur til Tingvoll

Studiespesialisering - internasjonal klasse vg2, har denne uka og neste besøk av ei klasse fra Portugal

"Gutter som kan håve inn" - om elevene på fiske og fangst ved FVGS

Romsdals Budstikke med artikkel om fiske og fangst-utdanninga

Tur til Frankrike for Kokk- og servitørfag og Naturbruk

Prosjektet «MENUSTORMING/MING»: Et tverrfaglig samarbeid mellom  Norge, Frankrike og Spania der elevene skal få innsyn i de forskjellige lands kulturer og om mat og helse gjennom teamarbeid.

2ST internasjonal klasse får snart besøk fra Portugal

Elevene i 2ST internasjonal klasse venter med spenning på gjenbesøket fra den portugisiske klassen som de besøkte forrige skoleår.

Vellykka åpen dag.

Lørdag 28. september arrangerte skolen nok en vellykka åpen dag der vi inviterte publikum generelt og 10.klassingene spesielt til en guida omvisning på alle de varierte utdanningstilbuda ved skolen.

Husk å søke om utstyrsstipend!

Hva er utstyrsstipend?

Utstyrsstipend er penger til nødvendig individuelt utstyr som du trenger i opplæringen, for eksempel kalkulator, kokkeklær eller idrettsutstyr.