Fræna VGS > Nyheter

SMISO på besøk ved Fræna vgs

Torsdag 21.03 hadde SMISO - senter mot incest og seksuelle overgrep - et opplegg for elever om vanskelige tema

Romsdal Budstikke ble med på tokt TIRO

Tirsdag den 29.01 ble RB med naturbruk på tur med skolens nye båt: MS TIRO.

Kurs i portugisisk for 1ST1-2

I uke 9 og 10 skal 1ST1-2 (internasjonal klasse vg1) til Penafiel i Portugal på utveksling. Elevene skal bo hjemme hos portugisiske elever disse to ukene.

Skolehelsetjenesten ved Fræna vgs: nå også med lege!

Fra mandag 10/12-12 ble ungdomshelsestasjonen med lege tilgjengelig på Fræna vidaregåande skole.

Internasjonal klasse (3ST) på studietur til Tunisia

Også i år reiste tredjeklassingane på internasjonal studiespesialisering til Tunisia. Ei morosam, spennande og lærerik veke.

Med Aktive Fredsreiser til Tyskland og Polen

Hvert år drar alle vg2-elevene ved skolen til bl.a. Auschwitz og Sachsenhausen: det er viktig å ikke glemme hva et uforståelig menneskesyn kan føre til!

Fræna vgs på film...

Høsten 2012 ble det laget en liten film med korte inntrykk av de ulike utdanningsprogrammene skolen har.

Nynorskkurs fra språkrådet

Språkrådet har utarbeidet et interaktivt nynorskkurs, spesielt rettet mot elever i den videregående skolen - uansett om du har bokmål eller nynorsk som hovedspråk.

I uke 47 var 20 elever fra 1HO og 2HO i Kedainiai i Litauen

En elevutveksling i regi av Nordplus hvor temaet var kreativitet.

Kjemiprosessutdanninga ved Fræna vgs i fylkesmagasinet "Spor"

"Spor" nr 4/2012 er viet utdanningsmulighetene ved videregående skoler i Møre og Romsdal, inklusiv det populære - og krevende - tilbudet kjemiprosessfag ved skolen vår.