Fræna VGS > Nyheter

Ny informasjon om skoleklassen...

... som er rammet av streiken. De er på vei!

Les meir

Skoleklasse på tur blir rammet av streiken

1. klasse internasjonal blir dessverre rammet av Norwegian-streiken som pågår nå.

Auka kursaktivitet på Restaurant og matfag, dag 2 og 3

Dag 2 og 3 av kurset for lokalmatprodusentar førte til auka aktivitet på linja, og i lokala våre. To nye kurs kom i gong, baking med Emmanuel Ragn frå Åpent bakeri, Dessertkurset Frekt og Freidig med Tor Erling Gransæther frå Eplehuset og Sverre Sætre(konditor).

Kursaktivitet på Restaurant og Matfag

Denne veka er det stor kursaktivitet på avdelinga for Restaurant og matfag.

Ein dag på Tiro med Fiske og Fangst VG2

Fiske og Fangst VG2 var i januar ute med båten Tiro for å fiske med utgang på Harøysundet.

Oppmelding til privatisteksamen

...må skje innen 1. februar 2015!

Juleverksted

Mandag 8.desember besøkte sjetteklassene ved Haukås skole nissens verksted ved Fræna videregående skole.

Les meir

Reisebrev frå lærarutveksling med College i La Canourgue, med utdanning innan akvakultur.

I samband med utveksling gjennom MING-prosjektet reiste Stian Teistklubb (lærar på naturbruk) og Hege Skarvøy (avdelingsleiar for Restaurant og matfag og Naturbruk) til  La Conourgue, på lærarutveksling i perioden 17 – 21 november 2014.

Møte med Merkel

Elever fra Fræna videregående skole fikk spise kirsebær med de store da de deltok i feiringa av Berlin-murens fall 9.november.  Gjennom Aktive Fredsreiser ble de invitert til å delta i 25-årsjubileet som var en storstilt markering over hele byen.

HO VG1 har drevet opplæring i førstehjelp

Vg 1 Helse og oppvekstfag ved Fræna videregående skole har de siste ukene hatt undervisning i førstehjelp.