Fræna VGS > Nyheter

Ocean Talent Camp

22.september ble Ocean Talent Camp arrangert i Ålesund

Restaurant- og matfag: "krabbedag" og slakting av haner

I begynnelsen av september sto praksisnært arbeid på timeplanen

Streik NB: Oppdatert 20.08 med timeplaner ved event. streik

Fræna vgs har fått varsel om streik for godt over halvparten av lærarane frå torsdag 21. august. Når streiken er avblåst, starter all undervisning påfølgende skoledag.

Informasjon fra Lånekassen 2014

Husk å søke om utstyrsstipend! Alle elever med ungdomsrett får utstyrsstipend fra Lånekassen.

Velkommen til nytt skoleår

Oppmøte første skoledag mandag 18. august kl. 08.10 – 11.30. Les mer om oppstarten her.

Ny artikkel

Skoleeier har ansvaret for å holde elever i videregående opplæring med nødvendige trykte og digitale læremiddel.

Internasjonalt besøk i uke 14

Denne uka har skolen hatt besøk av elever og lærere fra 3 ulike land - Frankrike, Spania og Slovakia - 5 elever og 2 lærere fra hvert land

Søkertalla til de videregående skolene er nå klare

Fræna vgs har god søkning til de aller fleste utdanningsprogramma blant primærsøkerne

FVGS med volleyballag som deltok i nasjonalt mesterskap for videregående skoler

Det var ca 50 lag som deltok i Førde 24 - 26.januar, med andre ord ca 500 utøvere. FVGS stilte med et godt jentelag!

VG 2 fiske/fangst i praktisk undervisning på bøljan blå

De starter med teinefiske etter krabbe i slutten av august og siden hummer- og krepsefiske.